Adola richt pijlen op België en Luxemburg

Categoriën:
Apeldoorn, 26-06-2015 - Adola, groothandel in onder andere messen, zaklampen en innovatieve outdoor producten, breidt haar activiteiten uit naar de buurlanden. Voorafgaand aan deze ontwikkeling heeft het bedrijf met Mora of Sweden, Olight, Buck, Spyderco, Cold Steel, UCO en tien andere internationale merken een exclusieve distributeurschap gesloten voor België en Luxemburg. Voorheen was het alleen voor Nederland.
 
“In België en Luxemburg liggen nog veel kansen voor ons én onze leveranciers. Met ons uitgebreid assortiment van ruim 3500 producten en scherpe inkoopprijzen kunnen we veel betekenen voor de winkeliers in onze buurlanden.” Tot op heden hebben winkeliers sommige merkproducten zelf moeten importeren of inkopen bij landen waar de inkoopprijzen, levertijden en verzendkosten een stuk ongunstiger liggen.
 
Het online klantenportaal van Adola moet winkeliers makkelijker maken om bestellingen te plaatsen en de actuele voorraden te bekijken. “Vanzelfsprekend kunnen winkeliers ook contact met ons of de vertegenwoordigers opnemen voor vragen en hulp bij het bestellen.”
 
Dealer worden? Neem direct contact met ons op.