Acute prijsverhogingen

Categoriën:
Grondstofprijzen exploderen, zoals u misschien al van andere leveranciers heeft gehoord, worden er momenteel op grote schaal forse prijsverhogingen doorgevoerd, vanwege de sterk verhoogde grondstofkosten op o.a. staal, kunststof en hout. Wereldwijd is er zo’n enorm tekort ontstaan aan grondstoffen dat de prijzen fors stijgen.

Fabrikanten worstelen met een van de vele gevolgen van de coronapandemie. Nu de economie begint aan te trekken, blijken er nauwelijks voorraden te zijn. Daardoor duurt het lang voordat fabrieken weer op topcapaciteit kunnen draaien. Het gevolg zijn schaarste en hogere prijzen. Daarnaast is de logistiek totaal ontregeld. Door de schaarste in containertransport, zijn de transportkosten fors gestegen.

Dit noodzaakt ons helaas om de prijsverhogingen van de fabrikanten te volgen en deze per direct door te voeren. We begrijpen dat de korte termijn waarop dit gebeurt ongebruikelijk is, maar het kan helaas niet anders. Ook onze fabrikanten hebben dit per direct met terugwerkende kracht op onze orders doorgevoerd.

We rekenen op uw begrip. Via onze klantenportal kunt u altijd de meest actuele prijzen zien.