Cold Steel

Categoriën:
 • Cold Steel - Header
 • Cold Steel

  Anytime. Anywhere.
Over
 • Cold Steel - Over

  Cold Steel Inc. is opgericht in 1980. Een bedrijf die - het maken van de sterkste en scherpste messen in de wereld – heeft als uitgangpunt. Innovaties van Cold Steel hebben in de afgelopen drie decennia altijd al een invloedrijke bijdrage geleverd binnen de messenindustrie. De supersterke en scherpe San Mai III® staalsoort en de Tri_Ad™ Lock & Locking waren bijvoorbeeld baanbrekend introducties geweest.
 • Cold Steel - Over2

  Cold Steel maakt onder andere vaststaande messen, zakmessen, zwaarden, machetes, blaaspijpen en andere vechtsport- en trainingswapens. Hun producten worden wereldwijd gebruikt onder andere door militairen en politie voor trainingsdoeleinden. Een groot aantal producten van Cold Steel worden ook gebruikt in actiefilms, TV shows en spellen. De Cold Steel Bowie Bushman kwam bijvoorbeeld voor in The Hunger Games (2012) en in The Wolverine (2013) was de Cold Steel Magnum Tanto XII in te bewonderen. Zelfs in de hilarische actie/komedie Mr. and Mrs. Smit (2005) waren meerdere Cold Steel producten te zien.
   
   
 • Cold Steel - Over3

  De typische Amerikaanse manier van presenteren komt op de meeste Europeanen soms wat overweldigend over maar is vooral bedoeld om de kwaliteit van de producten weer te geven. Onder de Cold Steel liefhebbers is een groot aantal verzamelaars van deze hoogwaardige producten. Ook worden de producten werkelijk getest onder zware en veeleisende omstandigheden. Hierdoor zijn er ook veel tevreden gebruikers onder Outdoor- en Bushcraft liefhebbers.
 • Cold Steel - Ambiance
Producten
Nieuwste producten
 • Cold Steel - Ambiance2
Nieuws
Video's
Facts & Figures
Meer weten?
Adola is al ruim 20 jaar groothandel van het merk Cold Steel.