Selkbag

Categoriën:
 • Selkbag - Header
 • Selkbag

  COZY.WARM.EVERYWHERE.
Over
 • Selkbag - Over

  ONS.VERHAAL.
  Mensen zijn van nature verbonden met de natuur - ons leven is bedoeld om te leven in harmonie met de wereld om ons heen. In de loop van de tijd zijn we deze verbinding verloren.
   
  De Selk'bag is geïnspireerd op onze roots. De Selk'bag, geboren in Chili, is ontworpen om avontuur aan te moedigen door bewegingsvrijheid, totale warmte en ultiem comfort te bieden. We hopen dat je Selk' je terug zal brengen naar je roots en je band met de natuur zal versterken, terwijl het tegelijkertijd je ogen op een diepere manier opent voor de omgeving.
   
  ONZE.TOEWIJDING.
  Wij zijn van mening dat producten die bedoeld zijn om buiten van te genieten niet schadelijk mogen zijn voor het milieu. Met andere woorden, door de productie van elke Selk'bag proberen we plaatsen beter achter te laten dan we ze aantroffen. Daarom hebben maken wij gebruik van post-consumer gerecyclede materialen in veel van onze producten, en zijn we een trots lid van 1% for the Planet. 
   
 • Selkbag - Over2

  FOR.THE.PLANET.
  Wij zijn trots lid van 1% for the Planet. Dit betekent dat we elk jaar ten minste 1% van onze omzet doneren aan zowel lokale als nationale non-profitorganisaties op het gebied van milieu, zodat zij onze geweldige speeltuin, genaamd planeet aarde, kunnen beschermen.

  1% for the Planet is een alliantie van bedrijven die de noodzaak begrijpen om de natuurlijke omgeving te beschermen. Ze begrijpen dat winst en verlies rechtstreeks verband houden met de gezondheid en houden zich bezig met de sociale en milieueffecten van de industrie. Het bestaat uit meer dan 1.300 aangesloten bedrijven, talrijke particulieren en duizenden non-profitpartners in meer dan 40 landen.
   
Facts & Figures
 • Selkbag - Ambiance
Producten
Nieuwste producten
 • Selkbag - Ambiance2
Nieuws
Video's
Meer weten?
Adola verkoopt sinds 2021 producten van Selkbag