Pathfinder

Categoriën:
 • Pathfinder - Header
 • Pathfinder & Daluth Pack

  Buitenuitrusting voor buitenmensen.
Over
 • Pathfinder - Over

  Met bijna 40 jaar ervaring in de buitenlucht heeft Dave zijn kennis goed gebruikt door gidsen te schrijven, les te geven op scholen, educatieve video's te geven en hoogwaardige uitrusting te verkopen in zijn online winkel, Self Reliance Outfitters.  Of het nu het achterland van Zuid-Afrika is of de vrieskoude bergen van Wyoming, survivalexpert Dave Canterbury kent de ins en outs van het leven in de wildernis. 
   
  Self Reliance Outfitters is een shop voor alles wat met survivaltools te maken heeft. Met een overvloed aan buitenuitrusting voor buitenmensen, kun je alles vinden, van kookgerei voor buiten, snijgereedschap, vanguitrusting en meer.  Self Reliance Outfitters bestaat al meer dan 10 jaar en heeft het goed gedaan door hoogwaardige uitrusting en gereedschappen te leveren voor alle avonturiers in de buitenlucht.
   
  Dave nam zijn levensechte overlevingsvaardigheden mee naar de schermen van Discovery Channel en National Geographic. Hij speelde in afleveringen van op survival gebaseerde shows zoals Dirty Rotten Survival , Dual Survival en een aflevering van Shark Week - How Sharks Hunt.
 • Pathfinder - Over 2

  Dave heeft altijd gedijd in het onderwijzen van anderen de grondbeginselen van overleven, en daarom opende hij de Pathfinder School in het zuidoosten van Ohio. Als een op overleving gebaseerd programma biedt de Pathfinder School een verscheidenheid aan kansen voor iedereen, van de beginner tot de zeer bekwame buitenmens. De Pathfinder School wordt beschouwd als een van de beste in de VS.
   
  Met meer dan 40 jaar ervaring in het beheersen van overlevingstechnieken, blijft Dave Canterbury een van de toonaangevende overlevingsexperts. Uiteindelijk wil hij niets liever dan deze fundamentele vaardigheden delen met mensen van alle niveaus en leeftijden. 
   
  Duluth Pack is met trots de oudste fabrikant van canvas en leren tassen en rugzakken in de VS. Duluth Pack heeft sinds 1882 continu de weg geëffend voor het produceren van hoogwaardige outdooruitrusting in Amerika. In samenwerking met Dave Canterbury heeft Daluth pack een lijn outdooruitsrusting op de markt gebracht.
Facts & Figures
Producten
 • Pathfinder - Producten

  Pathfinder en Daluth Pack zijn de ultieme producten als uitrusting voor bushcraft en outdoor activiteiten. Het assortiment bestaat uit een selectie survivaluitrusting als kookgerei, canvasdoeken en rugzakken.
Nieuwste producten
Nieuws
Video's
Meer weten?
Sinds 2021 verkoopt Adola de Duluth Pathfinder collectie.