Nordic Pocket Saw

Categoriën:
 • Nordic Pocket Saw - Header
 • Nordic Pocket Saw

  Excellent tool to place in your survival kit.
Over
 • Nordic Pocket Saw - Over

  Nordic Pocket Saw werd in 2015 opgericht door twee jeugdvrienden die een kans zagen om een ​​kwaliteitsproduct te creëren voor hun eigen outdoor-avonturen en later voor duizenden andere outdoorliefhebbers.  
 • Nordic Pocket Saw - Over2

  Het begon allemaal met een vriend van hen die op jacht ging naar de Amazone. Hij ging naar de meest afgelegen delen van de jungle van Amazone en tijdens zijn reis ontmoette hij inheemse mensen van verschillende stammen. Op reis had hij een handbediende kettingzaag meegebracht , die hij als souvenir had gekocht tijdens een van zijn zakenreizen. Hij besloot om het te geven aan een van de stam leiders.
 • Nordic Pocket Saw - Over3

  De twee jeugdvrienden vertelden later over de ontmoeting met de stamleider en ze dachten dat een soortgelijke zaag nuttig zou kunnen zijn tijdens hun buitenavonturen. Ze kochten uiteindelijk enkele monsters van Amazon US, maar toen ze op de proef werden gesteld, gingen de zagen kapot of presteerden ze helemaal niet.  
   
  Dit is waar het idee van het produceren van een met de hand aangedreven ketting zaag met een hoge kwaliteit was geboren. Tegenwoordig is Nordic Pocket Saw een internationaal merk geworden met verkoop in meer dan 25 landen op 5 verschillende continenten. Al vanaf het begin is kwaliteit de leidraad geweest bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Het maken van kwalitatief hoogwaardige producten is ook een belangrijk uitgangspunt.
Facts & Figures
 • Nordic Pocket Saw - Ambiance
Nieuwste producten
Producten
 • Nordic Pocket Saw - Ambiance2
Nieuws
Video's
Meer weten?
Adola verkoopt sinds enige jaren Nordic Pocket Saw producten.