Importeur

 • Adola - Importeur - Header
Importeur
 • A-merken

  A-merken

  Als exclusief importeur van vele A merken en diverse eigen merken is Adola meer dan een groothandel, wij zijn het verlengstuk van veel internationale merken.
   
  Dit betekend dat we niet alleen het merk verkopen, wij leven het merk en zorgen voor een gepassioneerde distributie. Wij vertegenwoordigen het merk op het hoogste niveau, we kennen de producten tot in de details, van splinternieuwe artikelen tot de artikelen van meer dan 30 jaar terug. Dit heeft alles te maken met de lange historie met de merken die wij vertegenwoordigen.
 • Kennis en ervaring

  Kennis en ervaring

  De lange historie met veel van onze leveranciers zorgt ervoor dat wij als importeur, groothandel en merkenbouwer extreem veel inhoudelijke kennis en ervaring  hebben over de producten die wij leveren. Wij zien ons zelf dan ook als aanspreekpunt en adviseur voor onze klanten en gebruikers. Voor de producten aanbieden controleren wij of producten zijn toegestaan in de Benelux, zo loopt je bij ons nooit het risico een product te kopen wat niet is toegestaan volgens de wet. 
 • Beschikbaarheid & Voorraad

  Beschikbaarheid & Voorraad

  Als verlengstuk van een merk vinden wij het belangrijk dat het gehele assortiment van een merk in de volle breedte beschikbaar is voor onze klanten en de uiteindelijke gebruiker.
   
  Dit betekend dat wij ook producten op voorraad leggen die misschien minder hard lopen, bijvoorbeeld een minder populaire kleur of een afwijkende maat. Naast het leveren van een breed assortiment vinden wij het ook belangrijk dat al deze producten snel leverbaar zijn. Daarom hanteren wij ruime voorraad in ons centraal gelegen magazijn in Apeldoorn en leveren binnen een dag uit mits het optijd besteld wordt.