Old Bear

Categoriën:
 • Old Bear - Header
 • Old Bear

  Since 1925.
Over
 • Old Bear - Over

  Antonini Srl is een Italiaans gespecialiseerd bedrijf dat al meer dan drie generaties in de meest voorkomende industriële sector in de regio Maniago (Pordenone) werkt en sinds de middeleeuwen messen en andere snijinstrumenten produceert.
   
  Het huidige assortiment messen omvat een verscheidenheid aan lemmeten voor gebruik in de landbouw, vissen, zeilen en industrie en is onlangs uitgebreid met een speciaal ontworpen serie modellen die bekend staat als Antonini SOS voor gebruik in reddingssituaties.
   
  Het legendarische Antonini-logo en het handelsmerk garanderen de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en de kwaliteit van het vakmanschap die, onder de vlag "Made in Italy", de hoogst mogelijke weerstand, duurzaamheid en snijprestatieparameters betekenen.
   
  Onze messen worden met de hand in elkaar gezet, afgewerkt en geslepen.
  Sinds 1925 staan ​​we achter ons werk en bieden we met trots een levenslange garantie voor alle vakmanschap en hardware die we gebruiken bij de constructie van onze snijgereedschappen.
Facts & Figures
Producten
 • Old Bear - Producten

  Voor de 90ste verjaardag presenteerde Antonini, opgericht in 1925, de serie Old Bear, die het klassieke zakmes op een zeer overtuigende manier interpreteert. Het hart van de messen zijn de houten handgrepen, die het traditionele sluitmechanisme dragen.

  Een roterende ring in de koperen bus, die het mes zowel open als dicht vergrendelt, werd in 1985 gepatenteerd door Todesco in Maniago.
   
  De eenvoudige bediening en de zeer klassieke uitstraling van deze traditionele zakmessen met notenhouten schalen maken de Old Bear niet het minst in combinatie met de lage kostprijs tot een meer dan aantrekkelijk aanbod. Roestvrijstalen mes van 420 roestvrij staal, met de hand uitgetrokken. Gemaakt in Italië.
   
Nieuwste producten
Nieuws
Video's
Meer weten?
Adola is groothandel van het merk Old Bear sinds 2021.