KeySmart

Categoriën:

KeySmart

“Het is ons doel om de wereld te redden van grote, rommelige sleutelbossen”
“Het is ons doel om de wereld te redden van grote, rommelige sleutelbossen”, luidt de missie van KeySmart. Oprichter Michael Tunney was het helemaal zat dat de prikkende en rinkelende sleutelbossen zijn broekzakken veranderde in gatenkaas. Hij besloot daar een oplossing voor te bedenken. Na maanden van ontwikkeling en na een succesvolle geldinzameling via Kickstarter kon Michael in 2013 beginnen met de productie van de eerste partij KeySmart. Al vóór de productie bleek dat er veel animo is voor deze ruimtebesparende sleutelhouder.
De sleutelhouder van KeySmart heeft heel wat weg van de beroemde Zwitserse zakmessen. Maar dan wel met sleutels in plaats van gereedschappen. Dankzij de uitbreidingssets kunnen maximaal 100 sleutels aan een KeySmart houder worden bevestigd. Met één draaibeweging heb je de gewenste sleutel zo tot je beschikking. Dit ingenieuze ontwerp geeft de traditionele sleutelbos een ware metamorfose.
 
De zandlopervormige handgreep is gemaakt van hoogwaardige aluminium, een lichtgewicht materiaal die tegelijkertijd heel duurzaam en sterk is. KeySmart biedt ook aanvullende accessoires zoals  uitbreidingsset, flessenopener, USB stick en liniaal om de sleutelhouder naar wens aan te passen. Bekijk het hele assortiment van KeySmart.
 
 
 

Adola is in 2017 officieel groothandel geworden van het merk KeySmart.
Wilt u dealer worden? Neem contact met ons op.