Groothandel

 • Adola - Groothandel - Header
Groothandel
 • Sinds 1930

  Sinds 1930

  Al sinds 1930 staat Adola in de Benelux bekend als betrouwbare groothandel, en die naam krijg je niet zomaar. Groothandel zijn betekend meer dan alleen het importeren van producten en het versturen van pakketten. Als groothandel streven we er continue naar onze klanten voorzien van de juiste producten, materialen en informatie om de merken op de juiste manier in de markt te zetten.
 • Innovatie

  Innovatie

  Adola innoveert continu. Zo kunnen onze klanten al jaren gebruik maken van onze website en B2B portal die recent weer is vernieuwd. Hier kunnen onze klanten gemakkelijk bestellingen plaatsen en voorraad checken ook vindt hij hier alle benodigde productinformatie. Via onze websites informeren we u over het gevoerde assortiment die via de uitgebreide zoekfunctie te filteren is op merk, productgroep of gebruiksdoeleind om producten te vinden die bij uw winkel passen.

  Verder beschikt Adola over een gemotiveerd team van vertegenwoordigers met ruime ervaring die u graag voorzien van een passend advies en maatwerk voor iedere klant nastreven. Tevens houden ze u natuurlijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en staan ze klaar voor servicevragen.
 • Snelle levering

  Snelle levering

  Snelle levering is altijd al één van onze speerpunten geweest en next day delivery was altijd al het streven. Ook  in de retail is het in deze tijd echter steeds belangrijker om snel te kunnen leveren. De eindklant verwacht steeds meer van zowel de fysieke winkel als van online retailers. De volgende dag in huis is voor de consument inmiddels al niet meer dan normaal. 

  En hier moet je als groothandel in meedenken. Zo houden we grote voorraden aan in ons centraal gelegen magazijn in Apeldoorn. Bestel je voor 14:00 uur dan wordt het pakket dezelfde dag nog netjes ingepakt en verzonden en kan je deze de volgende dag verwachten. 
   
   
 • Retail

  Retail

  Als importeur, groothandel en merkenbouwer is het van belang dat de merken die wij voeren op de juiste manier in de markt worden gezet. Dit doen wij natuurlijk door een brede groep van wederverkopers, veelal fysieke retailers (winkels) maar ook via omnichannel en online retailers (webshops).
   
  Iedere gebruiker/consument koopt zijn producten op een andere manier, de één doet dit het liefst offline en de ander online. Het is onze taak als groothandel om in deze vraag te voorzien door elk merk zo goed mogelijk in de markt te zetten. De één komt perfect tot zijn recht op de toonbank van een fysieke retailer en een ander product doet hij juist weer beter online. 
   
  Om een sterk merk te bouwen zorgen wij dat elk merk op de juiste plekken ligt en aan de juiste doelgroep getoont word. 
 • Relatiegeschenken

  Relatiegeschenken

  Naast retail zijn veel van onze merken ideaal als relatiegeschenk. Veel producten zijn te personaliseren met eigen naam of logo waardoor ze goed te gebruiken zijn in een kerstpakket of als gift. Hiervoor werken we samen met vele relatiegeschenken bedrijven die via hun eigen netwerken onze producten aanbieden al of niet voorzien van een personalisatie.
   
 • Overheid tenders

  Overheid tenders

  Gezien de grote en bekende A-merken die wij vertegenwoordigen doen wij veel indirecte zaken met de overheid. Zo loopt de Nederlandse politie met onze multitools en gebruikt het Nederlandse leger  onze hoofdlampen. Ook tenders doen wij altijd graag in samenwerking met onze klanten.
  De behaalde successen waren zonder onze partners niet mogelijk geweest en wanneer we onze kennis en expertise delen kunnen we de klanten altijd de beste service leveren.