Sol

Categoriën:
 • Sol - Header
 • Sol

  Expect the Unexpected with Survive Outdoors Longer®
Over
 • Sol - Over

  Het hoofdkantoor van Adventure Ready Brands bevindt zich in het hart van de White Mountains in Littleton, New Hampshire. Het bedrijf werd opgericht in 1973 en produceert de wereldberoemde insectenbetenbehandeling, After Bite®, een volledige lijn van bekende insectenwerende middelen zoals Ben's® en Natrapel®, eerste hulpproducten zoals Adventure Medical Kits® en Easy Care First Aid™. Overlevingsproducten met Survive Outdoors Longer® en producten voor het verhelpen van brandwonden zoals AfterBurn®. 
   
  Genieten van het buitenleven in alle omstandigheden is de visie van  Adventure Ready Brands. Aanpassingsvermogen en verandering zijn twee concepten die Adventure Ready Brands ook sterk omarmt.  SOL is een fabrikant van hoogwaardige, betrouwbare en effectieve nooduitrusting en tools voor elk buiten avontuur.
 • Sol - Over2

  Survey Outdoors Longer is de Amerikaanse specialist in survivaluitrusting. Met de producten van SOL bent u voorbereid op elke situatie, er is geen avontuur te groots.  De producten zijn op innovatieve manieren verpakt, waardoor ze zowel gebruiksvriendelijk als milieuvriendelijk zijn.
   
  Het assortiment bestaat uit noodponcho's, shelters voor noodvluchten, overlevingsdekens, noodschuilplaatsen, noodfluiten, gereedschappen voor het maken van vuur, signaalspiegels, EHBO-kits en overlevingskits. Wees goed voorbereid met hoogwaardige technische uitrusting gemaakt van materialen van topkwaliteit, terwijl ze compacte, lichtgewicht oplossingen bieden.
Facts & Figures
 • Sol - Ambiance2
Nieuwste producten
 • Sol - Ambiance
Nieuws
Video's
Sinds 2021 verkrijgbaar bij Adola.